Traslladem de nou al Ple les inquietuds de veïnes i veïns

Aquest és el resum del darrer ple ordinari de l’Ajuntament, celebrat el dia 12 de gener:
✅ Aprovem un Reglament del 🍽Menjador Social per a la gent gran: assegura un àpat de qualitat i un entorn de relació i companyia a les persones que ho necessiten.
✅ Acord de Ple, amb el suport de tots els grups municipals, per❌rebutjar la decisió del govern espanyol i ENRESA de construir nous magatzems de ☢️residus d’alta activitat a les centrals nuclears.
P R E G U N T E M ❓
1️⃣ Mal funcionament del marcador del camp de ⚽️futbol a Mont-roig. Aprofitem per felicitar públicament al C.A. Mont-roig en la celebració del seu 💯!
2️⃣ Situació del projecte de l’edifici del Centre 🏢Sòciocultural a Mont-roig: previsió de licitació i execució de les 🏗obres. Proposem que aquest futur equipament porti el nom d’Antoni Benaiges i la futura plaça entre el sòciocultural i el casal d’avis, Neus Català (moció presentada pel nostre grup).
3️⃣ Quins contactes s’han efectuat amb el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana per : 1. Obtenir la cessió a titularitat municipal del tram de l’antiga N-340 que travessa el municipi. 2. En relació a la possibilitat d’habilitar un accés al municipi a l’AP-7 (a l’alçada del Casalot, on ja hi ha l’accés a l’A7).
4️⃣ Situació precària de la prestació del servei 🚑d’ambulància a Mont-roig.
5️⃣ Estat del desplegament de la 📲fibra òptica a les diferents zones del municipi. Quines empreses hi estan participant? Se’ls ha demanat de proporcionar zones d’accés 📡wi-fi gratuïtes de caràcter públic a Mont-roig i a Miami? Les zones del municipi on encara no s’ha desplegat la fibra òptica (moltes urbanitzacions) quan es preveu fer-ho? Es fa pressió a aquestes empreses per tal de poder arribar a les màximes zones possibles?
6️⃣ Pendents els 💶pagaments dels premis del concurs🖋literari de la darrera edició (20 novembre). Posem de manifest que els 🖥tràmits administratius segueixen sent un autèntic martiri. Es inconcebible que es tardin mesos en respondre instàncies, que no es donin respostes a les peticions de la ciutadania i que, en alguns casos, se la ignori.
7️⃣ Situació actual 🦠COVID al municipi. Dades epidemiològiques actuals. Seguim demanant que es faci 📣difusió per les xarxes de la situació setmanal d’increment o no de casos al municipi perquè la gent segueixi sensibilitzada. 😷

#SeguimFentFenya

#AlCostatDeLaGent

#EscrivimElFutur